כאבים בבטן בצד שמאל תודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/01/2020 | 01:33 | מאת: שלומי

שלום כואב לי בצד שמאל תחתון כול הזמן עשיתי קולנסקופיה קצרה האם זה בודק את כול המעי השמאלי האם הבדיקה הזו יכולה לפספס דלקת שם או איסכמיה רשום הכנה לבדיקה טובה יש מצב אתה מביא לי סיבות לכאב בצד שמאל תחתון גורמים לכך המעי השמאלי נבדק יצא תקין וכואב שם האם זה שולל דלקת במעי הגס האם זה שולל מחלת סעיפים ? אשמח לייעוץ עשיתי גם סיטי אגן עם חומר ניגוד ולא ראו כלום בצד שכואב לי אשמח לייעוץ.תודה

הסיבות לכאבים בצד שמאל יכולות להיות רבות: דלקת במעי הגס, בקעים בדופן הבטן, דלקת בדרכי שתן, אבנים בדרכי שתן, תהליכים שונים במעי, ועוד. שתי הבדיקות שעשית - קולונוסקופיה ו CT בטן מכסות ואמורות לזהות יחד את מרבית הפתולוגיות הללו. לכן אם עדיין יש לך כאבים תחזור לרופא המטפל להערכה חזורת.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה