סיכון ניתוח פיסורה-אי שליטה בסוגרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/06/2019 | 11:39 | מאת: קובי

אני חושב על לעבור ניתוח לפיסורה(טיפול שמרני לא עזר).אני בצבא ואחרי התייעצות עם פרוקטולוג מטעם הצבא הוא הסביר לי הסיכוי לאי שליטה בסגורים לצמיתות עומדת על 3%.בנוסף הוא אמר שזה הרבה יותר ממה שזה נראה.האם זה נכון? ועד כמה זה פוגע באיכות החיים(אי שליטה בסוגרים) יש לציין שאני בן 20.

הסיבוך של אי שליטה בסוגרים הינו נדיר ביותר, בוודאי באנשים צעירים. אני אישית לא נתקלתי בזה. כמובן שאם זה כן קורה אזי הפגיעה באיכות החיים היא משמעותית ביותר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה