כחודש וחצי אחרי ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/04/2019 | 16:36 | מאת: ירון

לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח פיסורה(חיתוך צידי של הסוגר) ועדיין מרגיש את הכאב החד של הפיסורה יחד עם כאבי טחורים. האם זה סביר שהפיסורה לא נרפאה לגמרי אחרי חודש וחצי? האם קיומם של טחורים פנימיים נפוחים, גורם גם לכאבי הפיסורה?

שלום ירון, בד״כ אמור להיות שיפור זמן כזה אחרי הניתוח.יכול להיות שלא נרפאה לחלוטין אך אמור להיות שיפור מסויים. טחורים פנימיים כשלעצמם לא גורמים לכאבי פסיורה. חשוב שתיבדק ע״י הכירורג שניתח אותך. חשוב לוודא שאין זיהום-אבצס באיזור הניתוח שעלול לגרום לכאבים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה