כאבי בטן ץחתונה חזקים ביותר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/04/2019 | 00:54 | מאת: עידן

שלום זה עידן כתבתי פה הכאבים שלי הולכים ונהיהים קשים ביותר בבטן התחתונה אני מזיע מכאבים היתי במיון צילום בטן חריפה תקינה ובדיקות דם גם לחץ דם 140 רןפאה בדקה בטן אמרה שהיא רכה מאוד מעי גס שלי רחב ככה הכירוג אמר בשיקוף ובסיטי הוא לא רחב אני בוכה מכאבים אין מי שיעזור לי זה לא עובר לשניה צרגע שקם עד שהולך לישון ככה כןל יום ורק מחמיר לי לא יכןל לעמוד בזה לוחץ הבטן התחתונה גם כמו שריר שמתנפח מפחד שמתפתח נמק חסימת כלי דם במעי בעקבות הרחבה של המעי שהולכת ומרתחבץ יותר מה אני עושה קבעו לי סיגמסקופיה עוד שבועים אני מת מכאבים בסורוקה משחררים אותי מה אני עושה תעזור לי היתי בץל השומר גם אמרו לגיע למרפאוץ.חוץ ושישיקלו לעשות.לפרוסקןפיה אני לא יודע עם ישרוד עוד יום אחד אני מת מכאבים אשמח ליעןץ.תודה

שלום עידן, כתבתי לך כבר בעבר. אי אפשר לעזור לך דרך האינטרנט, אתה מתאר תמונה דרמטית למדי למרות שכל הבדיקות תקינות. התמונה שאתה מתאר לא מתאימה לנמק. עלייך להמשיך ולהיבדק ע״י צוות כירורגי במקום אחד ולא לנדוד בין בתי חולים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה