כאבים עזים לאחר ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/03/2019 | 22:04 | מאת: ירון

שלום, חלפו שמונה ימים מאז ניתוח הפיסורה (חיתוך השריר) ועדיין הכאבים עזים ביותר ברוב שעות היממה ובעיקר לאחר יציאות. אין דלקת במקום ונראה שההחלמה תקינה, האם זה סביר? עוד כמה ימי סבל צפויים לי?

שלום ירון, בד"כ אמור להיות שיפור הדרגתי אחרי הניתוח. אומנם השיפור אינו מיידי, אך אחרי 8 ימים אמור להתחיל שיפור מסויים. חשוב במקביל להמשיך להקפיד שהיציאות יהיו רכות וקלות. במידה ואין שיפור , עלייך לפנות לבדיקה עדיף אצל הרופא שניתח אותך. אם הכאבים ממשיכים או מחמירים חשוב לשלול שלא מתפתח זיהום במקום בצורת אבצס.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה