מחזור חלש מאד ולא רגיל

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/07/2019 | 17:06 | מאת: טובה

אני שנה אחרי לידה, עד עכשו הנקתי מלא ללא מחזור, קיבלתי מחזור לפני 3 ימים אבל ממש חלש רק קצת דם בבוקר ולאחר מכן הפרשות צהובות עד לבוקר למחרת, היה לי ביוץ כ-15 יום לפני קבלת המחזור וכבר עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. יש לציין שאני עדיין מניקה חלקית אך אף פעם לא חויתי כזה מחזור על אף ההנקה,תמיד קיבלתי מחזור רגיל שנמשך 5-6 ימים. שאלתי האם זה תקין? אני מאד לא רוצה שהמחזור ימשך הרבה ימים בגלל שהוא חלש, האם יש מה לעשות? או בגלל הגיל יש ירידה בפריון?

לא ציינת את גילך, יתכנו סיבות רבות להפחתה בכמות הדימום, כדאי לבצע בדיקת הריון, ואולטרסאונד בכדי להתקדם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים