דימומים מעל 4 חודשים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/09/2018 | 22:04 | מאת: מעיין

שלום, בת 29 נשואה+2 הוצאתי התקן ללא הורמונים בגלל דימומים, קיבלתי יאז והמשכתי לדמם, רירית הגיע לעובי 14ממ עם גלולות ועדיין דיממתי. הוחלט על הפסקת גלולות ומתן פרוברה 5מג, במקביל הוצא פוליפ שהתברר כשומני מצואר הרחם, הדימום לא נפסק לעתים מתגבר,מבדיקת פיפל התקבלה תשובה לפיה יש פרוגרסטרון (לפני הפרובירה), בטא שלילי, פאפ טרם התקבל ופיפל נוסף טרם התקבל. מה זה יכול להיות?? הסטוריה של סרטן שד במשפחה כולל לאמא

רצוי לבצע היסטרסוקפיה עם ביופסיות לברר המהות

04/01/2019 | 19:15 | מאת: מעיין

שוב שלום, פאפ התקבל עם תאים טרום סרטניים , דלקת חריפה ופפילומה. קיבלתי טיפול לדלקת , עדיין מדממת והרופאה אומרת שהדימום מהרחם עשיתי בדיקות קרישיות- PT-INR 1.16, PT-SEC 13.8 Sec בעוד יומיים היסטרוסקופיה למרות שנאמר לי שלא רואים שום דבר חריג באולטרסאונד. במידה ולא יראו כלום, מה הצעד הבא? מה ניתן לבדוק? מה יכולהלהיות הסיבה? בנוסף, כמה עולה להגיע אלייך באופן פרטי? כבר מעל חצי שנה מדממת וקרובה להתייאש...

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים