הופעת דימום 3 ימים אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/06/2018 | 01:07 | מאת: דנה

שלום, עברתי ב 4.7 היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית שילייה של סמ אחד לאחר לידה שקטה שקרתה לפני 8 שבועות. לא היה לי דימום כמעט אחרי הניתוח ופתאום אתמול ( 7.6) הופיעו לי קרישי דם בתחבושת והיום הופיע כבר דימום כמו מחזור המלווים בכאבי מחזור. מה אני אמורה להבין מזה? שזה כתוצאה מהניתוח או שיש מצב שזה מחזור? במידה והמחזור שלי סדיר אני אמורה לקבלו כעיקרון עוד שבועיים. תודה

דנה שלום , מניסיוני דימומים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ובפרט להוצאת שארית שלייה יכולים להופיע בכל שלב בחודש שאחרי הניתוח ועד לוסת הבאה שלאו דווקא תגיע בזמן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים