סרטן שד גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

24/09/2015 | 08:37 | מאת: ח.ח

חולה בסרטן שד גרורתי בת 52 הר טו 2 פיש שלילי אסטרוגן ופרוגרסטרון חיובי פאט ממאי אחרון תקין ללא קליטה בCT ממאי במח יצא נגעים היפרדנסיים ונעשה MRI מח עם נ7 נגעים אמרו הפיתרון הקרנות כלל מוחיות מחפשת טיפול כימי לנגעים במח עדיין אשה צעירה ואף אחד לא עוזר שמעתי על הקרנות בפוטונים בחול אשמח לשמוע תגובות מבאי הפורום כל עזרה תיתקבל בברכה לא רוצה לחכות למותי בלי לעשות כלום כמו שהרופאים אומרים מראש אודה

24/09/2015 | 12:10 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

ח.ח. יקרה, גם אם יש גרורות במח, זה לא אומר שזה סוף החיים. קרינה למח בהחלט עוזרת! כימוטרפיה לא יודעת להיכנס למח, ולכן זו אינה אופציה טובה מספיק. אני מציעה לך לחשוב בכל זאת על אפשרות זו, ולא לפסול אותה. בהצלחה, מירב בן דוד

25/09/2015 | 15:05 | מאת: בלומברג

בקשי מהרופא לבדוק: 1. אם מיקום הגרורות המוחיות מאפשר hippocampal avoidance בהקרנות 2. אם את יכולה לקבל memantine

29/09/2015 | 13:17 | מאת: ח.ח

שלום רב תודה על המענה האם אדוני אחד ממשתתפי הפורום או יש בעל מקצוע בשטח הרפואי שנית רופה נוירו אונקולוג ביטל במחי יד את הפרוטוקולים הנ"ל עם תגובה עזבי שטיות 3. כרגע אני ללא סימפומים ועובדת משרה מלאה 4. סוגי כימוטרפיה שקיבלתי קסלודה +טקסוטר טקסול +אבסטין נבלבין בכדורים אני נואשת כל עזרה תיתקבל בברכה

מנהל פורום סרטן השד