מיצוי זכויות לחולה פעם שניה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/01/2015 | 14:03 | מאת: מיnי

שלום רב. לפני 7 שנים אובחנתי עם סרטן שד בשלב מתקדם. אחרי טיפולים, הקרנות וכריתת שד, החלמתי. עכשו התגלה אצלי סרטן בשד השני-בשלב מאד התחלתי. עברתי ניתוח להסרת הממצא ונאמר לי שאצטרך לעבור גם הקרנות. השאלה שלי--האם יש לי זכויות מביטוח לאומי? אני התחלתי לקבל קצבת זקנה(עברתי גיל 62), אבל לפחות לתקופת ההקרנות חשבתי שיש לי אפשרות לקבל. אשמח לשמוע מיכם איך להתקדם. תודה

25/01/2015 | 16:33 | מאת: אנה גולדברט

מיחי היקרה שלום, ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד הדס סננס, המרכזת את הפרויקט "הגנה על זכויות החולה" בעמותת "אחת מתשע". הדס תשמח לתת לך סיוע בל 036021717. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד