מספר הקרנות לאחר ניתוח להסרת גידול בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/12/2019 | 22:33 | מאת: שרון

שלום, אמא שלי עברה ניתוח להסרת גידול בסרטן השד. בדיקת אונקוטייפ עמדה על 15 RS ולכן הוחלט לא לתת כימותרפיה. בנוסף, היא החלה לקבל טיפול אנטי הורמונלי לטרוזול. האונקולוגית המטפלת אמרה שאמא שלי תעשה 25 הקרנות אך רופא ההקרנות מתעקש שבבית החולים המטפל נותנים 15, מקסימום 20 הקרנות, מבלי לתת הסבר ענייני. האם 15 הקרנות הן מספיקות? האם אמנם צריך 25 הקרנות? תודה מראש, שרון

הי שרון, נשמע שהעניין צריך להפתר בהסכמה בין האונקולוגית לרופא ההקרנות, הם המבינים הגדולים בעניין ואפשר רק לבקש שישוחחו ויגיעו להסכמה. בטוח שיש הסבר, אבל אולי באותו זמן שדיבר איתך לא היה פנוי לתת אותו... בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד