בדיקת אמ אר איי אשמח לדעת מה זה אומר

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/11/2019 | 18:08 | מאת: אייה

היי אני בת 32 ללא רקע מחלת סרטן במשפחה מה אומרת הבדיקה של האם אר איי מימין הודגם גוש אובלי מוגבל היטב באורך כ 6 מ״מ בבסיס הפטמה בעל האדרב ממושכת משמאל הודגם גוש אובלי מוגבל היטב באורך של כ 6.65 מ״מ בשעה 5 עומק שליש קדמי קרוב לשומן התת עורי בעצ האדרה ממושכת לסיכום: ממצאים שפירים דו צדדיים משמאל גוש בעל סבירות גבוהה לשפירות ביראדס 3 מימין גוש רטרואראולרי בעל דרגת חשד נמוכה ביראדס 4

הי איה, לא מובן לי מדוע יצא שביצעת MRI שד אם אין סרטן שד במשפחה. מציטוט הפענוח ניתן להתרשם שמדובר בשני גושים שנראים שפירים, אחד מהם הוגדר כמומלץ לביופסיה. עדיין הסיווג שהרדיולוגית נתנה להם הוא של שפיר עם סיכוי נמוך ביותר למשהו אחר... בריאות שלמה

30/11/2019 | 20:14 | מאת: אייה

שלחו אותי קודם לבדיקת אולטרסאונד כי יש לי הפרשות ירוקות אחרי זה לאמ אר איי כי הרופא הכירורגיה שד חשב שזה פפילומה בתוך צינורות החלב .. ועשיתיי בדיקת תרבית להפרשות שזה יצא חיידק מסוג aureus ..ובכלל הבדיקה גם לשתלי סיליקון שיש לי 4 שנים

30/11/2019 | 20:32 | מאת: אייה

יש לי ביופסיה לשני הצדדים ואחד מה עם הכנסת קליפ..מדוע מכניסים לי לתוך השד קליפ

מנהל פורום סרטן השד