קונדילומה בהריון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/09/2015 | 12:16 | מאת: א.א

שלום אישתי בהריון ונמצאו לה יבלות בנרתיק בעקבותדימומים וכאבים בזמן יחסי מין היא נשלחה למרפאה לצוואר הרחם באיכילוב שם נאמר לה שכנראה תצטרך לעבור ניתוח קיסרי במקום לידה רגילה כדאי לא להדביק את העובר. עכשיו הגענו בשבוע 30 עם צירים מוקדמים ו פתיחה של 2 סמ למיון נשים וכשהסברתי לרופא מה אמרו במחלקת צוואר רחם הוא ביטל את זה בזילזול ואמר ש20 שנה לא עושים קיסרי בגלל קונדילומות... אז אני לא יודע מה לחשוב קיימת מחלקה בבית חולים שהיא מתמחה בצוואר הרחם ורוםה במחלקת יולדות פשוט מבטל את מה שהם אומרים? אנחנו מאוד בלחץ מזה ו מרגישים קצת חוסר אמון ברוםא בגלל זה... אשמח לתגובות תודה

מה השאלה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה