מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/10/2013 | 17:21 | מאת: אפרת

שלום רב, לצערי בצעתי מין לא מוגן לפני כשבעה שבועות בתאריך 11/8/13. אתמול יום ג' 2/10/13 עשיתי בדיקת סקר לגלוי מחלות מין: עגבת, צהבת נגיפית מסוג B וC ואיידס. התוצאות לעגבת והצהבת הנגיפית לשמחתי יצאו שליליות. אך לצערי עדיין מוטרדת מהשאלות: האם, אולי, ביצעתי בדיקות אלה מוקדם מדי?? האם ד בבדיקה שלאחר 7 שבועות והאם היא אמינה ובטוחה, ועליי לישון בלילה בשקט?? האם הייתי צריכה לחכות זמן ארוך יותר?? האם עליי לבצע את הבדיקה בשנית בכדי לוודאות שאכן איני נשאית?? או שבע שבועות, לאחר המגע, מספיקים בכדי לאתר את המחלות הנ"ל??? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש אפרת

אך לצערי עדיין מוטרדת מהשאלות: האם, אולי, ביצעתי בדיקות אלה מוקדם מדי??= לא לגבי עגבת וכן לגבי הפטיטיס

06/10/2013 | 19:08 | מאת: אפרת

מודה לך על ההתייחסות. שאלה נוספת מתי רצוי לבצע בדיקה חוזרת להפטיטיס?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה