האם ניתן לגלות סיבוכים ע"י בדיקות כלשהן?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/05/2006 | 01:56 | מאת: שירלי

שלום האם ישנן בדיקות מיוחדות שבהן ניתן לראות אם יש בעיה בחצוצרות, או בעיית עקרות? לפי הכתבות, ישנן מחלות מין שאין להן סימפטומים וגורמות לסיבוכים אלו, אך לא כתוב באיזו דרך מגלים אם קיימת בעיה. האם בבדיקת אולטראסאונד או צילום בטן אפשר לראות? או שרק כבר מאוחר מדי ומנסים להכנס להיריון אז בודקים את האישה?

שלום, כאשר יש סיבה טובה לכך ניתן לבצע צילום רחם או לפרוסקופיה או שניהם לגלוי בעיה בחצוצרות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה