היכן ניתן לבדוק?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/01/2007 | 10:40 | מאת: לינור

הייתי מעוניינת לדעת היכן ניתן לבדוק האם קיימות מחלות מין?

19/01/2007 | 13:21 | מאת: UUU

תחפשי באינטרנט את מרפאת לוינסקי הם בודקים חינם מחלות מין.......זה שייך למשרד הבריאות או מרפאת הפרסים בצפון........גם זה של משרד הבריאות הייתי במרפאת לוינסקי מקום מאוד רציני.....

שלום, במכון "שער" לבריאות האישה [אצלי] ניתן לבצע את הבדיקות הבאות למחלות המועברות במגע מיני. 1. זיבה Neisseria Gonorrhea))- תרבית ובדיקת PCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, התשובה מגיעה אחרי 5 ימים. 2. כלמידיה (Chlamidia Trachomatis)- בדיקת PCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 3. הפטיטיס B (Hepatitis B)- בדיקת אנטיגנים ונוגדנים בדם. תשובה אחרי 15 דקות. 4. הפטיטיסC (Hepatitis C) - בדיקת אנטיגנים ונוגדנים בדם. תשובה אחרי 15 דקות. 5. עגבת (Treponema Pallidum) - בדיקת PCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 6. איידס ( (HIV I +II - בדיקת נוגדנים בדם, תשובה אחרי 15 דקות. 7. טריכומונס (Trichomonas Vaginalis)- בדיקת משטח ישיר במיקרוסקופ, תשובה מיידית ובדיקת PCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה כעבור 5-6 ימים. 8. הרפס (Herpes Simplex I+II) – בדיקת PCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 9. מיקופלסמה גניטליס (Mycoplasma Genitalis)- בדיקתPCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 10. מיקופלסמה הומיניס (Mycoplasma Hominis)— - בדיקת PCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 11. אוראופלסמה אוראליטיקום(Ureoplasma Urealitycum)– בדיקתPCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 12. המופילוס דוקריי (Hemophilus Ducrie)- בדיקתPCR מהפרשה מאברי המין או מהשתן, תשובה מגיעה אחרי 5-6 ימים. 13. קנדידה אלביקנס Candida Albicans) )- בדיקת משטח ישיר במיקרוסקופ (תשובה מיידית), תרבית (תשובה כעבור יומיים), ו-PCR התשובה כעבור 5-6 ימים. 14. קונדילומה [HPV] (Condyloma Accuminatum)- קולפוסקופיה (תשובה מיידית), בדיקת PCR תשובה כעבור שבוע. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה