דלקת גרון אחרי ירידה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/05/2017 | 02:37 | מאת: לי

ירדתי לחבר שלי בפעם הראשונה, לאחר מספר ימים הרגשתי יובש בגרון כשהסתכלתי במראה ראיתי שקדים נפוחים אדומים עם הרבה תפליט לבן עליהם, ניגשתי לרופא שאמר שיש לי דלקת חריפה בגרון ונתן לי אנטיביוטיקה (2000 מג ביום) אין לי חום, אין לי כאבי גרון ואני מרגישה טוב ללא חולשה (יום אחד של נזלת בלבד) האם הגיוני שמדובר במחלת מין? האם הזיהום הוא בעקבות הירידה? אך פעם לא הייתה לי דלקת גרון ועוד דלקת חריפה ללא כאבים כלל. אני מקפידה לקחת את האנטיביוטיקה וכרגע מצב השקדים משתפר אבל אני מוטרדת האם יש קשר בין הדברים או מקריות. תודה

יש לבדוק מחלות מין בפה ובלוע בשיטת PCR

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה