האם שיטת פלדנקרייז יכולה לעזור בבעיות הנ"ל

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

07/01/2019 | 20:01 | מאת: כאבי גב התחתון וברכיין

שלום, אחרי ניתוחים בגלל קרע במניסקוס בשני הברכיים התחלתי להרגיש את הברכיים חלשות וקשה לי ללכת זמן ממושך. כמו כן מאוד כואב לקום או להתיישב בספה או כיסה ולעלות או לרדת במדרגות. האורטופד אומר שיש לי גם שחיכת סחוס.חוץ מזה אני סובלת מזה זמן רב מכאבים בגב התחתון. האם שיטת פלדנקרייז יכולה לעזור לי?

סליחה על העיכוב במתן תשובה. חסרים פרטים. מה הגיל? כמה זמן אחרי הפרוצדורה? האם עברת שיקום פיזיוטרפי לאחר הניתוחים? האם הצגת את נושא כאבי הגב בפני האורטופד ומה ענה? בריאות טובה, אילה טייכמן. מומחית בשיטת פלדנקרייז

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות