היפותוניה ופלדנקרייז

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

09/10/2005 | 12:45 | מאת: תמר

בתי בת השנה סובלת מהיפותוניה חמורה למדי מטופלת אחת לחודש אצל פיזיו כעת, היא זוחלת גחון ומתיישבת וגם עוברת מישיבה לחילה אבל אל נעמדת בעצמה וגם מתקשה כשעוזרים לה להעמד לייצב את הרגליים ולהתיישר השאלה האם שיטת פלדנקריז יכולה לעזור לה הלתחזק והאם יש תרגילים מומלצים תודה רבה ובהצלחה בפורום החדש

09/10/2005 | 12:58 | מאת: אודליה קירשנבאום

שלום תמר. שיטת Child'Space המבוססת על שיטת פלדנקרייז, מטרתה העיקרית היא לעזור לתינוקות וילדים כמו ביתך וגם עם בעיות אחרות כמובן. אני אף יכולה לספר כי במהלך הקורס שאני עברתי עקבנו במשך שנה שלמה בהתפתחותו של תינוק שסבל מהיפוטוניה, התינוק הגיע אלינו בגיל חצי שנה עם איחור התפתחותי ברור. במשך השנה איתנו, באמצעות ההדרכה שקיבל ובזכות ההתמדה של אימו בעבודה בבית, התפתח בצורה נהדרת - יש תקווה וחשוב לעבוד עם ביתך! קשה לי להמליץ על תרגילים וכדאי לדעתי להפגש עם מורה המוסמך לעבוד בשיטה כדי שיוכל להראות לך דרכי עבודה עם ביתך, וכמובן ידריך אותך כיצד לעשות זאת. בהצלחה, אודליה.

28/12/2005 | 11:10 | מאת: אלי

רציתי לקבל טלפון איפה אפשר לטפל בני בן 9 חודשים וסובל מהיפותניה הוא חלש וגומי זוחל על על הגחון עם מושיבים אותו אז הוא יושב אבל לא לאורך זמן היתי רוצה לקבל טלפון של מטפל אני גר בתל אביב

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות