סיוט לפני כל מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/01/2016 | 21:54 | מאת: סיוון

שלום אני בת 30 עוד מעט..אחרי שני ניתוחים קיסריים האחרון ביניהם לפני שנתיים וחצי (ניתוח קשה עם המון הידבקויות ברחם) בשנה האחרונה כל חודש לפני כל מחזור בחילות נוראיות וכאבי בטן עצומים.. פשוט סיוט!! רופא משפחה אמר שאקח פראמין כל חודש אני לוקחת קל בטן כמה פעמים ואקמול וזה לא עוזר לא ברור מהיכן זה מגיע שכן זה חדש לי.. אשמח לתשובה והכוונה

סיוון שלום, התיאור שלך הוא משכנע אולם אין בו די נתונים כדי לכוון לאבחנה מוגדרת. במקרים כשלך יש להבדק על ידי גינקולוג ולהשלח לסדרת בדיקות מעבדה והדמייה (כולל CT בטן או MRI). במרה שלא ניתן להגיע לאבחנה יש מקום לשקילת לפרוסקופיה להערכת חלל הבטן. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם