ברכות מלב ממנהל המגמה להכשרת מורים לצ'י קונג במכלל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

09/08/2005 | 06:57 | מאת: סיני הראל

לגרשון יקירי,ברכות אין ספור לזמן ליוזמה למרץ לכשרון ולחביבות היוצאים ממך... אני גאה בך על קפיצתך הנחשונית לייצג ענף מיוחד זה שהציבור כל כך זקוק לו בימים אלו. לאורך השנים של היכרותי אותך אני בטוח ביכולתך לשאת מפעל זה על כתפיך העדינות והחזקות כאחד. חזרתי זה עתה מכנס בין לאומי לצ'י קונג בבולדר קולורדו שבארצות הברית בו התקיימו סדנאות של טובי המורים בעולם,אפשר להגיד בשמחה ובגאווה שרמת ההכשרה למורים ומטפלים בצ'י קונג כאן בארץ לא נופלת ואפילו עולה, ברמת בניית שיטות לימוד מסודרות, על חיפושי הדרך לבניית שיטות הוראה אחרות הניכרות ברחבי אירופה והעולם המערבי. החיפוש הנלאה בעולם כולו אחר שיטות לימוד ממוסדות להפוך את ענף הצ'י קונג למקצוע תוך הענקת הסמכות בעלות ערך המושוות להסמכות ברפואה הסינית היה במוקד הכנס. אפשר להבחין לאחרונה בענפים מקבילים העוסקים בתנועה וברפואה משלימה העולים ויורדים לבקרים בקצב של מספר שנים ספורות. יאמר לזכותו של הצ'י קונג כי מאז שנחשף לעולם המערבי ,הוא מתקדם באיטיות ובהדרגה של הדרקון הסיני המתפשט בקצב גובר, החל במוצרים המציפים את העולם הבאים מארץ זו וכלה ברפואה הסינית שהחלה בהקמת מאות מכללות בעולם המערבי המכשירות אלפי מטפלים וממשיכה בכניסה איטית ומכובדת לקופות ובתי החולים.

שלום סיני הראל ! חן חן על ביקורך כאן בפורום .מקווה לראות אותך כאן יותר ! משיחות ומבדיקות עולה ,שהטאי צ'י והצ'י קונג הטיפולי , יותר ויותר מחלחלים לתודעת הציבור ככלי טיפולי חוויתי ,בעל עוצמה רבה . מקווה שאתה כמנהל מגמת צ'י קונג טיפולי בוינגייט ,צוות ההוראה שלצידך והמורים הרבים שהכשרת ,יבקרו כאן לעיתים קרובות בפורום וישתתפו במתן עצה ,התלבטות ,הפנייה למאמר או כל דבר תורם אחר ! להתראות ב- 16.9 בכנס הארצי למורים לצ'י קונג טיפולי בווינגייט !

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה