צי גונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

08/08/2005 | 16:01 | מאת: יעקב

היכן אפשר להתאמן בשעורי צי גונג באזור פ"ת.

שלום יעקב ! נכתבו מאמרים רבים על נושא חיפוש מורה מתאים ,באומניות לחימה או / ו תנועה תורמת . הנכון ביותר לומר לך - צא למסע וחפש את המורה שיתאים לך . לעיתים המסע ארוך , ארוך מאד . במחשבה שניה , אולי בעצם בקשתך להמלצה למורה כאן בפורום זה תחילתו של המסע האישי שלך . אז רשום לפניך : רחוב קפלן 15 , פתח תקווה , ירון בנימיני . בהצלחה !

27/08/2005 | 15:26 | מאת: אריק איזנמן

היכן לומדים צ'י קונג וטאי צ'י... ראשית עלי לציין שרבים הם המציעים לימודים כאלו ובכל הארץ ואכן צא וחפש אמר גרשון וצדר הוא. צא חפש וגש לשיעורי ניסיון לפני שתחליט. אני מציע לך לפנות בפתח תקווה למכללת גוג'ו ריו מול בית חולים שניידר קפלן 15 פ"ת הרשם לשיעור ניסיון ותחליט. מתחילים+ יש בימי שישי בשעה 9 בבוקר או בימי שלישי בערב למתחילים ובימי ראשון בערב למתקדמים. הלימודים מבוססים על סיגנון היאנג המסורתי כפי שהתקבל ממסטרים ידועים בתחום הבאים משושלות המקור הידוע בן כ-500 שנה. מלמדים שם הבנות , מדיטציית צ'י קונג ותהליכים שונים... מומלץ מאוד לבדוק... ניתן לפנות אלי בכל שאלה להסבר נוסף תודה אריק

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה