האכזריות של הסיניים למתרגלי פאלון גונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

04/04/2006 | 13:54 | מאת: דור לדמן

קראתי ולא האמנתי באתר של מעריב על האכזריות שהסיניים מגלים עדיין כלפי מתרגלי הפאלון גונג . קשה לי להאמין שהם הגיעו לרמת אכזריות כזו ובכלל שהם עדין מתנגדים לפעילות הזו .אני מצרף את הקישור לכתבה הזו http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/069/116.html דור לדמן , מורה לטאי צ'י [email protected]

שלום ! תודה שהפנת את תשומת ליבנו למאמר . קראתי וניזכרתי שממש עוד מעט , ב- 25.4 ,כ"ז בניסן נציין את יום השואה . בדיוק כמו אז , גם כאן ,הדעת מתקשה להאמין שהעובדות במאמר הנ"ל ,הן עובדות נכונות ; קשה להאמין שעדיין קיימות משרפות - אדם ; קשה להאמין שהאכזריות בכלל ,ובעוצמה שכזו בפרט ,לא שכחה ולא נעלמה למרות תהליך האבולוציה האנושי המתרחש רגע - רגע ,דקה - דקה ; במגמת השתפרות והשתכללות .תהליך שאמור למחוק היסטוריה אפלה , וליצור חיים הרמוניים יותר . ולמי שמעונין בפרטים נוספים ,לידיעתכם , ששגרירות סין בישראל ממוקמת ברחוב בן-יהודה 222 ,תל אביב . טלפונים : 03-5467277 , 03-5467312 גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה