שאלות על הצלחות וכשלונות בטיפול שלך
דיון מתוך פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
למנהל הפורום שלום . אתה מגלה בהודעות שלך כאן אמון רב בשיטה ומדבר על הצלחות הצלחות והצלחות . אז שתי שאלות בענין זה : על פי מה נקבע האם יש הצלחה לטיפול ?. האם יש מדדים ,ערכים ממוצעים עם סטיות תקן או דרך אחרת לקביעת מידת הצלחה אם בכלל ? האם אתה יכול גם לדוח כאן על כישלונות בטיפול ?
שלום ! א . מספר מדדים להצלחה : 1. תחושת מטופל - לפני הטיפול מציבים מטרה אחת לפחות אותה צריך להשיג במסגרת האימון / תירגול צ'י קונג . לכשהמטופל ידווח על רוויה ותחושת השגת המטרה ,הטיפול , האימון במגמת מטרת היעד יופסק היות והטיפול הצליח והשיג את המטרה . 2. בדרך כלל במפגש הראשון בין המטפל - למטופל , נערכת שיחת תשאול של המטפל וכן אבחון מצב המטופל (קיימות מספר שיטות אבחון ) . בעקבות כך המטפל מגדיר את מצבו של המטופל לפני הטיפול וכן את אסטרטגיית הטיפול . לאחר מספר פגישות אימון / טיפול ,ניתן לחזור ולערוך את אותו תשאול ואבחון שנערך במפגש הראשון וללמוד האם חל שיפור במצבו של המטופל . במידה וחל שיפור במצבו של המטופל אזי הטיפול הצליח . בניגוד לסעיף הראשון , כאן המטפל (ולא המטופל ) מעריך את מידת ההצלחה של הטיפול על פי אינידקציות ויזואליות ,ווקאליות (כמות ואיכות מלל ) ועל פי מגע (תלוי באיזו שיטת אבחון בחר המטפל ) . 3. קיים מבחן יכולת שתוכנן ונכתב על ידי סיני הראל , מנהל מגמת צ'י קונג בוינגייט . מבחן זה מודד פרמטרים פיזיים ופרמטריים נפשיים אצל המטופל . המבחן הנ"ל נערך בתחילה ובתום סדרת הטיפולים . ממבחן השוואתי זה , ניתן ללמוד באילו פרמטרים חל שינוי ובאיזו עוצמה . ב. הטאי צ'י ויותר מזה אביו (ויש הטוענים שזהו אחיו התאום ) - הצ'י קונג הטיפולי ,הן שיטות עוצמתיות משמעותיות ,שמזיזות תהליכים אצל המטופל !!! . יש לזכור שהשינויים הם לא מהיום למחר ונידרשת סבלנות , התמדה , סבלנות , התמדה , סבלנות , התמדה והתמורה תגיע . מקווה שהבהרתי את עצמי במגבלות המקום ! אתה מוזמן להתנסות !
Hi .i am israeli women 56,that have R,A .I dont take any medication ,but i would like to take chinesse herbs, can you please tell me what do you recommend me to do?the reason i stop taking metatrexet,or celebrex,cause it will kill my organs.toda raba.chana.