צ'יקונג רפואי בתל אביב למאובחנת בסרטן מח עצם

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/11/2016 | 15:38 | מאת: Lihii

שלום רב, אני מעונינת בשיעורי צ'י קונג רפואי בתל אביב. אני מאובחנת במולטיפייל מיאיולומה מזה כשנתיים וחצי, ללא פגיעה בשלד. האם מלבד שיעורי הצ'יקונג בברושים בתל אביב , שם ניתנים 3 שעות שיעור על ידי נירה רבינוביץ', יש משהו דומה נוסף בתל אביב? מעוניינת בדגש על צ'י קונג רפואי. אינני ממונעת כך שלא אוכל להגיע מחוץ לתל אביב. בתודה ובברכה, ליהי

שלום ! מציע להתייעץ עם נירה רבינוביץ לגבי מטפל/ת אמינים ומקצועיים עם רקורד של הצלחה שתוכלי להעזר בהם; או אולי לבקש את סיועה של נירה רבינוביץ - מעבר לשעות ההדרכה בברושים. תחום הצ'י קונג הרפואי לסרטן אינו מפותח בארץ ויש להקפיד בבחירת המטפל/ת שאכן הם בעלי רקורד של הצלחה והבנה בתחום. בכל מקרה היחידה שאני יכול להמליץ עליה היא נירה רבינוביץ. אני מאחל לך בריאות והחלמה בברכה: גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה