שיקום לבית החזה לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/04/2016 | 09:01 | מאת: a

בני בן 17 לאחר תאונת דרכים פגוע בית חזה. לאחר אישפוז ארוך בבית חולים מתחיל להשתקם בעזרת פיזיותרפיה. מעוניינים להוסיף טיפול משלים. נשמח לקבלת מידע והכוונה בעיקר לגבי העניין הנשימתי שבו הוא עדיין לא במיטבו

שלום ניתן לבצע תרגילי תנועה רלוונטים על פי השיטה שאני מלמד ומטפל; כך שיתמקדו בהפעלת אזור בית החזה על כל המכלול - המקבילים לתרגילי פיזיותרפיה נשימתית. אציין שיש למצות את תהליך השיקום הפיזיותרפי על פי הוראות הרופא. בברכה - גרשון קום מרכז את לימודיי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה