טיפול לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

16/02/2014 | 07:22 | מאת: לאה פורין

למנהל הפורום - מעוניינת לדעת אם מקובל לקחת טיפולים תנועתיים משלימים או אלטרנטיביים לא במסגרת פיזיותרפיה של קופ"ח לאדם עם אירוע מוחי קל מתקשה בהליכה בצד שמאל

שלום לאחר טיפול השיקום ההכרחי מטעם הרופא המטפל ניתן על פי הצורך לשלב טיפולי תנועה כהשלמה ולא במקום, בתאום עם הרופא המטפל. חשוב שאדם לאחר אירוע מוחי יניע את עצמו בהדרכה מוסמכת. הטיפול התנועתי יהיה מובנה על פי הצרכים של המטופל. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה