שאלה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/02/2014 | 08:18 | מאת: jan luks-53

שאלה : ראיתי בסרט דוקמונטרי ומעוננינת לקבל הסבר לגבי הנושא של השתלבות האדם במרחב בעזרת טיפול בתנועה כדרך להעצמה אישית. תודה מראש ג'ני

שלום - אני לא יודע באיזה סרט מדובר ומה הראו שם, בכל מקרה בטיפול תנועתי להעצמה אישית מתייחסים בפרומט טיפולי מובנה מראש למידת היציבה של הפרט ולהשתלבותו ומידת שליטתו של הפרט בחלל הסובב אותו. אם יש שאלה ספציפית וממוקדת בנושא אשמח לענות. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה