טיפול בתנועה להקלה בהתמכרות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/07/2013 | 10:08 | מאת: רובי עו"ס

בהיותי עו"ס אני מתעניין בטיפול בסגנון תנועתי לקבוצה מעורבת של בני 30 לטיפול בהתמכרות מאלכהול. לפני הרבה זמן קראתי שקיימת גישה כזו בחו"ל האים ידוע משהו בנושא זה

שלום נמצא שהנעה מוטורית מהנה ומאתגרת מנטרלת חולשה אצל מכורים. כך שגם הליכה , ג'וגינג וכל פעילות ספורט עממית אחרת עשויה להועיל. יחד עם זאת קיימות לפחות ברמה הרעיונית מספר רב של שיטות המבטיחות ניטרול מהתמכרויות. אם אתה בוחר באפשרות הזו אז צריך לחפש את השיטה המתאימה. אני ממליץ להתחיל עם פעילות ספורט עממית. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה