תרגילי תנועה לכאבי גב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/04/2013 | 09:15 | מאת: לביא

היי. קראתי את המאמר שלך על כאבי גב פסיכוסומטיים. האים יש טיפול מומלץ בתנועה תרגילים וכו' למצב ספציפי כזה או זה טיפולים כמו בכאבי גב בגלל בעיות כמו פריצת דיסק וכו' ?

שלום - קיימו שתי גישות. א) הנעה מכוונת וממוקדת מטרות של הגוף כולו בכדי להניע ולהיטיב את זרימת הדם על כל המשתמע מכך. ללא תירגול ספציפי של הגב. ב)תרגילים ממוקדים לגב. על פי מחקר שנערך באוניברסיטת קליפורניה נמצא שבמאפייני כאבי גב מסויימים מומלצת דווקא הגישה הראשונה. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה