שיקום טיפול תנועתי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/01/2013 | 09:36 | מאת: Rinat _ L

מתעניינת באפשרות לטיפול תנועתי שיקומי על בסיס יומי לאשה בת 68 אחרי אירוע מוחי שגרם לשיתוק חלקי בצד שמאל. אני כרגע לא מחפשת מטפלים אלא רוצה לדעת אם זה בכלל מיועד למקרים כאלה.

שלום- א. כשבוחרים שיטה תנועתית לטיפול צריך גם לבדוק שיש לה "ראש ורגליים" והיא לא פרי המצאה של אדם זה או אחר. כמובן שיש להבין מה הרציונאל הטיפולי מהמטפל שבחרת בו. ב. לידיעה שהשיטה שאני מטפל ומלמד היא בעלת פורמט טיפולי מובנה מסודר ומאורגן גם לטיפול תנועתי במקרה שאת מציינת אותו. כמובן שחסרים עוד הרבה פרטים לגבי המקרה הספציפי שאת מעלה בהודעה שלך אבל התשובה כאן ההיא ברמה העקרונית. ברכה - גרשון קום רכז קורס "תנועה-טיפולית" במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה