מחפשת שיעורי צ'י קונג שנעשים בשכיבה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/09/2012 | 14:17 | מאת: נוגה

היי גרשון, אני אחרי מחלה שבה שכבתי במיטה במשך חודשים. בזמן הזה כל השרירים שלי התדלדלו, ואני חסרת כושר. לכן קשה לי לעמוד מעבר לכמה דקות בודדות. וגם קשה לשבת. אני מחפשת קבוצה לתירגול צ'י קונג בשכיבה. אודה מאד אם תוכל להפנות אותי לקבוצה כזו. בינתיים באזור המרכז, רמת אביב. אבל בהמשך בכל הארץ, כי בקרוב אני עוברת דירה. תודה מראש, נוגה

שלום אני לא מכיר קבוצה מסוג שכזה. בכל מקרה ממליץ לך ל"קחת" כמה שיעורים פרטיים אצל מורה מבין עניין שילמד אותך תרגילים אמיתיים ואפקטיביים ממוקדי מטרה למצבך. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה-טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה