שיקום

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

24/07/2012 | 16:37 | מאת: לוקס שמחוני

אני בן 76 אחרי ניתוח החלפת ירך ברגל שמאל. רגיל להרבה פעילות ספורט אבל עכשיו די מוגבל. מה לדעתך מומלץ לי לעשות מבחינת פעילות כדי לחזור לכושר ותנועיתיות כמו שהיה לי לפני הניתוח.

שלום- מכיוון שקצב ההחלמה והשיקום מניתוח כזה שונה בין אדם לאדם , עליך להתייעץ עם הרופא המטפל בכדי שיבחון את מצבך אחרי הניתוח ובהתאם יוכל להמליץ לך על פעילות ספורט. לגבי תנועה טיפולית בסגנון שאני מלמד ומטפל - לא צריכה להיות בעיה מכיוון שמדובר במוטוריקה טבעית , פשוטה שאינה יוצרת לחצים ומאמצים מיותרים - אך גם כאן אציין שניתן לבנות תכנית עבודה רק לאחר קבלת חוו"ד מהרופא המטפל. החלמה מהירה - גרשון קום רכז קורס תנועה - טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה