אימון שרירים לגיל השלישי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/07/2012 | 15:08 | מאת: יניב

למנהל הפורום או למי שיודע איזה אימון מומלץ לשרירים לגיל השלישי.

שלום- א. בתנועה טיפולית המגמה העיקרית היא לטפח מנגנונים בגוף במטרה להפיק תנועה במינימום מאמץ ולאו דווקא בעזרת שרירים; אם כי אסור להזניח אימון ייעודי לגיל השלישי גם לטיפוח שרירים להשגת יציבה והפקת תנועה. ב. בגיל השלישי יש להתמקד בעיקר בטיפוח המרכיב האלסטי של השריר כדי לייעל את יכולת התארכות - התכווצות של השריר; דבר שיגביר את היכולת להפיק תנועה יעילה ובכלל זה תנועה במרחב. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה - טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה