הגל - תנועה אל החופש

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

24/06/2012 | 16:00 | מאת: אוהד קדם

שלום לכולם תנועת הגל היא בעיני תנועת הבסיס החשובה ביותר בתרגול צ'י קונג וטאי צ'י. בחודש הבא אני מתכנן להעביר סדנת עומק בנושא תנועת הגל. אפשר לראות פרטים על הסדנא וסרטונים כאן http://www.qigong.co.il/newsletters/email%20summer%20workshop%202012.html האם גם בשיטות הצ'י קונג והטאי צ'י שאתם מתרגלים יש דגש על תנועת הגל? יום טוב אוהד קדם

שלום אוהד , הנושא נשמע מאד מעניין. לשאלתך - אז בסגנון Shin Sen Do בחלק מתרגילי מתכת קיים אלמנט של גל. התרגיל הראשון בסדרת המתכת אף מכונה: נאמי שמעותו ביפנית גל.מטרת התרגיל היא דחיסה אנכית. בהצלחה בסדנה - גרשון קום

25/06/2012 | 16:10 | מאת: אוהד קדם

הי גרשון. זה נשמע מעניין. יש סרטון באינטרנט שאפשר לראות בו את התנועה הזו מהשיטה?

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה