טראומה נפשית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

13/05/2012 | 07:44 | מאת: דביר י.

אני מחפש לעזור לחבר (בן 23 כיום) לצאת מטראומה נפשית בגלל תאונת דרכים שהיתה לו לפני שנה וחצי בעזרת דרכי ריפוי בריאות ולא בעזרת תרופות שנראה לי שלא עושות לו טוב. אשמח לתשובתך

שלום - בסגנון התנועה Shin-Sen-Do קיים פורמט טיפולי לסייע למקרה שאתה מציין. תוכנית העבודה יכולה להקבע רק לאחר פגישה ראשונית. לגבי ענין חלופת טיפול תנועתי בתרופות - רק באישור הרופא המטפל. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה