הורדת טונוס ביד ימן

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/04/2012 | 18:57 | מאת: ש

איך לנוע ולנשום מבלי ליצור מאמץ מיותר? איך להפעיל באופן עקבי ומסודר את היד שיש בה טונוס שרירים מוגבר?

שלום - קיים פורמט טיפולי אפקטיבי בתנועה טיפולית בסגנון Shin-Sen-Doבאמצעותו ניתן ללמוד לקבל מענה בדיוק נמרץ לשתי השאלות/בקשות שאת/ה מעלה בהודעה שלך. מיותר לציין שלא ניתן להסביר את זה בהודעת פורום תמציתית אלא בדרך מפגש פיזי עם מטפל שהוסמך לכך. אתה מוזמן לפנות למייל הפרטי שלי לקבלת המלצות [email protected] בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה