דיכאון מטופל בכדורים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/02/2011 | 14:52 | מאת: ד.מ

ברצוני להתעניין בטיפול בתנועה לבני בן 32 שסובל מדכאון ומצבי רוח ירודים מטופל ב Cipralex מזה שבועיים ובינתיים אני לא רואה אצלו שינוי.מחפש כיוון של טיפול אלטרנטיבי כמו טיפול בתנועה שאישית נראית לי מבטיחה או שיטה אחרת.אודה לתשובתך

שלום- כל מקרה לגופו, אך ככלל תנועה טיפולית מכל סוג מומלצת מאד וחשוב לבחור את המורים/מטפלים תנועתיים שקיבלו הכשרה יעודיית(!) והם בעלי ניסיון וידע אמיתי לטיפול במקרה שאתה מתאר. כמו כן, לגבי תרופת ה- Cipralex שהוא נוטל- ממליץ לקבל הסבר מקיף מרופא המשפחה ולהבין שנדרשת סבלנות לגבי השפעתה- שהיא לא מיידית. בברכה – גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

22/02/2011 | 07:30 | מאת: רוקחת

נכון הכדורים האלה מגיבים רק לאחר שבועיים עד שלושה. ייתכנו תופעות לוואי בתקופה הראשונה צריך להיות ערני לכך.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה