לימוד טאי צי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

11/02/2011 | 10:16 | מאת: אלי

התחלתי ללמוד טאי-צי אבל מתסכל אותי קצב הלימוד האיטי שלי. האם אתם יכולים להמליץ על DVD או משהוא דומה שאוכל לרכוש ויעזור לי לתרגל וללמוד לבד ? תודה

שלום - עסקנו כבר רבות בכך בפורום. עיקרי הדברים שטאי צ'י היא תורת תנועת גוף מורכבת מאד הרבה מעבר לתנועה הגולמית החיצונית הניראית באמצעי מדיה; כך שלימוד רציני יכול להתבצע רק בהנחיית מורה ושיהיה אמיתי. אם בכל זאת אתה מעונין במדיה תוכל למצוא באתר אמזון . בהצלחה - גרשון קום

13/02/2011 | 07:47 | מאת: גל לוי

בתוספת למה שגרשון כותב אז יש גם את הנקודה שלמידה מהירה הופכת את כל הידע לשטחי ולא מעמיק אז בשביל מה ללמוד את זה אם לא מעוניינים להשקיע זמן

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה