שיווי משקל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/01/2011 | 07:30 | מאת: בעילום שם

בני בן ה -27 חוזר הביתה בקרוב מתהליך שיקום ארוך אחרי פציעה ופגיעת ראש בתאונת דרכים עם בעיה תיפקודית בצד שמאל בגפיים ועם בעיית יציבה בעיקר שיוויי מישקל. אני מתעניינת על שיטה ומטפל שיוכל לעבוד איתו בתירגול תנועתי לשיפור שיווי משקל עד כמה שזה אפשרי. אשמח לתשובתך בעיקר אם זה בכלל טיפול אפקטיבי לבעיה הזו.

שלום- אני לא מכיר את המקרה הפרטי הזה לעומקו. ברמה העקרונית השיטה בה אני עובד מציעה גם תירגול טיפולי לטיפוח שיווי משקל בצורה מובנית שתבטיח את ההליך הטיפולי. בברכה - גרשון קום רכז הקורס תנועה טיפולית במכללת וינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה