שיטת גואו לין

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/12/2010 | 19:10 | מאת: רותי

האם והיכן ניתן ללמוד בארץ את שיטת גואו לין לטיפול בחולי סרטן? תודה

12/12/2010 | 21:27 | מאת: דביי Debi

תפני לאהד קדם בית הספר יצירה לצ'י קונג. הוא מקושר אם אני לא טועה עם השיטה הזו.

13/12/2010 | 20:02 | מאת: רותי

15/12/2010 | 11:33 | מאת: אוהד קדם

תודה על ההמלצה. אני לא מלמד את שיטת גואו לין אלא שתי שיטות אחרות, שנג זן (צ'י קונג לפתיחת הלב) וג'ן גונג (הדרך הישרה). בשיטת שנג זן ישנה סדרה שמיועדת לריפוי מחלות עם דגש על סרטן ונקראת sheng zhen healing qigong אפשר לראות חלק מהתנועות כאן. http://www.youtube.com/watch?v=p12vknxpz_o&feature=related ללימוד שיטת גואו לין, כדאי לפנות לסיני הראל. בכל מקרה הדבר החשוב ביותר בעיני הוא למצוא שיטה שמרגישים איתה טוב, ותרגול בחברת אנשים שכיף איתם. בשנג זן צ'י קונג מאמינים שריפוי יכול להיות תוצאה טבעית של מצב של שמחה ואהבה. בהצלחה

15/12/2010 | 06:04 | מאת: אביטל אהרוני

סיני הראל מי שהקים ומנהל את היחידה לטיפול בחלי סרטן באגודה למלחמה בסרטן לפני 10 שנים. גם מטפל בכיר בחולי סרטן ביחידה האונקולוגית באיכילוב ומרכז שם את הטיפול בסרטן בצ'י קונג משתמש בשיטת גואו לין בטיפוליו ואף הוסמך ללמד את השיטה אצל אחד מ-5 המורים שהוסמכו על ידה במאמר שפרסם בשם - "צ'י קונג טיפולי לחולי סרטן" שנמצא באתר המגמה להכשרת מורים לצ'י קונג טיפולי שבמכללת וינגייט תוכלי להכיר טוב יותר את השיטה, להלן h/וינגייט/לימודי-תעודה-והשתלמויות/צי-קונג/מאמרים/מאמרים-סיני-הראל תוכלי גם להתרשם מהסבריו על השיטה בראיון שערך איתו ביו טיוב פרופ' רפי קרסו - המנהל האקדמי של בית הספר לרפואה משלימה במכללת וינגייט אם יש לך שאלות נוספות וברצונך ללמוד יותר על טכניקת גאו לין אשמח לקשר אותך עם סיני הראל. התקשרי אלי לטל:054-4512289 ......................................................... הערה: מההודעה הסורו קישורים פרסומיים ולא ענייניים לתוכן ההודעה - שפירסומם אסור כאן בפורום

15/12/2010 | 14:52 | מאת: פקס של קראסו

אשמח לדעת מי זה אותו מורה שאצלו הוא הוסמך ??? יש לו שם ? ואגב, לא שיטת חילוף העונות ???????

23/12/2010 | 02:03 | מאת: שרית פלד

אביטל שלום . כתלמידה של סיני סיני לא היה בסין ולא למד בסין אצל גב' גואולין.סיני למד בסרי לנקה. אכן הוא מלמד בווינגיט אך לא את שיטת גואולין. את שיטת גאולין מלמדים מספר חודשים. אם תרצי חומר על שיטת גואולין אשמח לשלוח לך. בארצות הברית ישנם מורים שלמדו עם גואולין ומתמחים רק בשיטה זו. האם זו מירי אהרוני אסיסטנטית של סיני?

תודה לאוהד קדם שעשית כאן סדר, ובעצם הרבה יותר מזה ! בברכה- גרשון קום.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה