מניסקוס

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/12/2010 | 07:46 | מאת: רמי ד.

היי לא בטוח שאני בפורום המתאים אם לא לאן לפנות ? השאלה שלי בקשר לאבחנה ב MRI שעשו לי בברך שמאל אחרי כאבים של שלושה וחצי חודשים בגלל תאונת אופנוע.האורתופד בתל השומר קבע שיש לי קרע במניסקוס ליטרלי והמליץ על ניתוח. מה זה מניסקוס ליטרלי ואם ניתן לטפל בפיזיותרפיה או שיטה אחרת בלי ניתוח.

שלום - בברך יש שני מניסקוסים:האחד ממוקם ליטראלי והשני ממוקם מדיאלי. על פי מה שאתה כותב, אז אצלך אבחנו- קרע במניסקוס הצידי ,ברך שמאל. האורטופד מעריך את חומרת הפציעה ובהתאם ממליץ על טיפול.אם אתה לא בטוח בהמלצתו ,אפשר לבקש חוות דעת שניה אצל אורטופד אחר. לשאלות נוספות בנושא, אני ממליץ לך לפנות לפורום פיזיוטרפיה או אורטופדיה שקיימים כאן ב"דוקטורס". בברכה-גרשון קום

07/12/2010 | 07:36 | מאת: רמי ד.

חן חן על התשובה נראה לי שאני יגש לחוות דעת שניה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה