טיפול ב- DCD

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/12/2010 | 07:41 | מאת: Dina

אני אמא ליד בן 16.5 עם DCD מתעניינת לגבי טיפול יעיל בבעיה זו. מעוניינת בחוות דעתך .

שלום - הסגנון שאני מתרגל , מלמד ומטפל הוא פונקציונאלי ופיזי ביחס לסגנונות אחרים; ויש בו הכוונות טיפוליות גם בתחום תאום בין מערכת העצבים המרכזית למערכת השרירים -לצורך הפקת תנועה. זוהי למעשה ההגדרה הכוללת של קוארדינציה,שאגב נחשבת לתת קטגוריה במרכיבי הכושר הגופני. הטיפול התנועתי הוא פונקציונאלי בהתייחסות לשלושת ההיבטים : רגשי, פיזי והיבט סכמטי של הגוף; והוא מתבסס על רעיון הפרקסיס. בברכה - גרשון קום

10/12/2010 | 12:57 | מאת: ג'ודית

אעקוב אחרי הפורום שלך כאן באופן קבוע. מאוד מעניין.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה