מידע על לימודי צ'י קונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

17/11/2010 | 13:40 | מאת: ענת משה

שלום רב, שמי ענת ואני עוסקת במחול. ברצוני לשלב את הצ'י קונג בעיסוקי המקצועי. אני בודקת את האפשרויות השונות. בדקתי בברושים ובוינגייט ואני רוצה לדעת מה זה qikong – shin sen do? האם תוכל להפנות אותי לחומר קריאה בנושא? האם יש חומר עיוני על השיטה? אשמח לראות איפה ניתן לראות את הסילבוס? בברכה ותודה

שלום- השאלה הזו נשאלת כבר פעם שניה. אני חוזר על תשובתי: בתחילת סמסטר ב' אני מקווה(!) שיעלה האתר של הקורס שיכיל את כל התכנים של הקורס ועקרונות השיטה. בינתיים- ניתן להפגש איתי במכללת וינגייט לראות את הסילבוס המפורט של הקורס המתייחס לכל נושא שיעור ושיעור לאורך השנה, לשאול שאלות לקבל הסברים ובעיקר להתנסות פיזית כאורחים בתנועה ,בשיעור עצמו. הגעה בתאום מראש. נייד שלי כאן למטה. אגב, ביום שלישי הקרוב ה- 23.11 זה השיעור האחרון בו ניתן להצטרף לקורס בהרשמה מאוחרת (עם התחייבות להגיע למספר שיעורי השלמה של החומר שכבר נלמד). לומדי הקורס כולם, באים מרקע טיפולי כזה או אחר או שעוסקים בהוראת ספורט ואמנויות לחימה. בינתיים תוכלי לקרוא מאמרים שכתבתי שמופיעים כאן מימין (כל תמונה מכילה מאמר) ועוסקים ביישום הטיפולי של השיטה. בברכה-גרשון קום נייד :05.44.66.5678

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה