טיפול לנפגעי ראש

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/10/2010 | 07:39 | מאת: zeev eshed

חבר טוב שלי נפגע בתאונת דרכים אחרי שיקום ארוך בבית לוינשטיין אבל עדיין מתקשה למצוא את השיווי משקל שלו.בגלל שהוא בא מרקע של ספורט אני חושב למצוא לו משהו טיפולי תנועתי רק אני מעונין לדעת אם יש סיסטמטיקה בשיטה שלכם לעזור לו.

28/10/2010 | 13:37 | מאת: גלעד

זאב שלום! בהרבה מהמיקרים של פגיעה על רקע טראומה האבחנה ברפואה הסינית תהיה סטגנציה של צ'י ודם לכן צריך להתחיל את הטיפול מוקדם ככל האפשר. אני ממליץ במקרה זה לשלב טיפול תנועתי בצ'י קונג יחד עם מגע ודיקור. זאת אומרת למצוא מטפל אשר משלב צ'י קונג ורפואה סינית באזור מגוריך. אם אתה רוצה המלצות תכתוב לי היכן אתה גר ואפנה אותך למטפל. [email protected]

שלום- קיימת קטגוריה של תרגילי "תנועה טיפולית" שמיועדים גם למטרת טיפול אותה אתה מציין.(שאגב, נילמדים גם בקורס "תנועה טיפולית " שאני מרכז במכללת וינגייט). המכנה המשותף לתרגילים אלה, הוא יציאה מנקודת מרכז הכובד ושיווי המשקל - ופעולה הפוכה של איתור נקודת שיווי המשקל והאיזון - בחזרה. מעבר למה שכתבתי כאן , יש לתרגל בכדי להבין יותר. בברכה - גרשון קום [email protected]

28/10/2010 | 15:27 | מאת: גלעד

שלום גרשון אתה יכול בבקשה לשלוח לי לינק לקריאת חומר על "תנועה טיפולית" בתודה מראש גלעד [email protected]

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה