שיתופי פעולה בין מטפלים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/10/2010 | 07:54 | מאת: דולב

פורום מענין כמטפל בטווינה בעיקר מענין אותי לדעת מה דעתך על שיתופי פעולה בין מטפלים מתחומים שונים ואם זה קיים בכלל

שלום- זה קורה אבל לא מספיק לטעמי. זה מתקיים במספר מעגלים של שיתופי פעולה: לדוגמה: בין מטפלים מתחומים שונים כולל מתחומים שהם לא מהרפואה המשלימה כמו עובדים סוציאליים,פסיכולוגיים לבין טיפול בתנועה. ובין מטפלים משיטות שונות לבין טיפול בתנועה. אני מעביר מספר פעמיים בשנה סדנאות פרטיות של טיפולים תנועתיים למטפלים משיטות אחרות. כמו כן הקורס שאני מרכז במכללת וינגייט "תנועה טיפולית" מיועד בין השאר למטפלים משיטות אחרות לרכוש כלי עבודה טיפוליים על בסיס תנועה. בברכה- גרשון קום

24/10/2010 | 07:41 | מאת: דולב

גרשון בקשר לתשובה שלך אז לדעתי יש לחזק את הקשר ושיתופי הפעולה בין המטפלים דבר שיחזק את המעמד של הרפואה המלשימה בארץ ודבר שיגרום להחלפת מידע והתמקצעות רבה של מטפלים. תודה דולב

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה