כתף ימין מוגבלת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

15/07/2010 | 09:15 | מאת: חני

למנהל הפורום אני מטופלת בפיזיותרפיה דרך קופ"ח במגבלת תנועה של כתף ימין.אני לא מעוניינת בטיפול הפיזיותרפיה כי הוא משעמם ולא מועיל לי. האם ניתן להחליף את הפיזיותרפיה בטיפול אצלך בגישה שלהבנתי שונה מהפזיותרפיה.

שלום- לא בטוח שניתן להפסיק את הטיפול הפיזיותרפיסטי באמצע. תלוי איזה סוג טיפול זה . בכל מקרה ממליץ לך להעביר משוב לפיזיותרפיסט לגבי אפקטיביות הטיפול שלו להבנתך;בכדי שישנה את תוכנית העבודה. שיטת טיפול בתנועה שאני מטפל בה , נותנת מענה טיפולי גם לבעיות מיפרקים ושאר מרכיבי מערכת התנועה. ניתן להתנסות בשילוב עם הטיפול של קופ"ח שהוא הטיפול הרשמי כמו שאני מבין לבעית הכתף. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה