שאלה על עלויות טיפול

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/03/2010 | 18:49 | מאת: אנונימית

שלום גרשון קום וחג שמח אני מתענינית על טיפול בתנועה פרטי בביתי אני גרה בצפון הישן של תל אביב לאחר שחלה אצלי החמרה בשיווי משקל בעקבות תאונת דרכים וחברה המליצה לי לפנות אליך ארצה לדעת סביב כמה עלות של ביקור בית שלך.

שלום - 200 ש"ח / 45 דקות-בממוצע פגישה בקליניקה התנועתית 250 ש"ח / 45 דקות - בממוצע ביקור בית לטיפול בתנועה (כרגע לשמחתי אני ב-over booking כך שאפשר לקבוע אבל צריך להמתין קצת). לשאר עניינייך הפרטים לא כאן בבקשה אלא לאימייל או הנייד. [email protected] 05-44-66-5678 מועדים לשמחה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה