קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/03/2010 | 13:03 | מאת: חנה

האם אפשרי לי כאשה בת 63 עםבעיות נשימה ללמוד צ'י קונג כי הבנתי מחברה שזה כרוך בנשימות עמוקות.

שלום - התירגול האידיאלי הוא שאיפה מלוא קיבולת הריאות בחלקי ה-Yang של התרגיל ונשיפה סוחטת ומלאה בחלקי ה- Yin . (ראי כאן מימין את המאמר :צ'י קונג סוד התנועה היעילה . תלחצי על התמונה עם המתרגלת בגופיה אדומה לקבלת המאמר). אבל - אם יש מגבלה של נשימה אז אפשר לבחור באחת משתי האפשרויות הבאות : 1.נשימה עמוקה אבל ללא ממצה אלא לפי היכולת , שלעיתים הולכת ומשתפרת במהלך האימונים. 2.תירגול עם נשימה טבעית .גם כן בסדר גמור. לשאלות נוספות את מוזמנת לפנות לאיימיל הפרטי שלי. אני מעונין גם לדעת מה הסיבה לקשיי נשימה . בגלל אסטמה? C.O.P.D? או סיבה אחרת ??? [email protected] בברכה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה