השמנה וכאבי גב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/03/2010 | 08:22 | מאת: יגאל

אני סובל כבר תקופה ארוכה מכאבים בגב והוסבר לי שזה בגלל משקל עודף שיש לי .עכשיו כמו שאני מכיר אותי אני יודע שזה לא יהיה לי קל ואין סיכוי להוריד במשקל בהרבה אבל אני כן מחפש פתרון שהוא לא רפואי בטח לא ניתוח לשחרר אותי מהכאבים בגב.המליצו לי על פעילות קלה .מה דעתך בענין ? אגב אני בן 53

שלום – בטן גדולה/ כרס עלולה ליצור עומס רב מידי על שרירי הגב התחתונים ; ומעבר לכך , המשקל העודף באזור הבטן אף עלול ליצור מנח עקמומיות יתר בעמוד השדרה. אימון צ'י קונג דינאמי , פיזי כפי שמאפיין את הסגנון שאני מתרגל ומלמד, יכול בהחלט לסייע ;והוא אכן מסייע בכך - שהוא מניע את מערכת השרירים העמוקים התומכים בעמוד השדרה , האימון מניע את חוליות עמוד השדרה במישורי התנועה הספציפים לכל קבוצת חוליות, ומשחרר לחץ מיותר מחוליות עמוד השדרה . כמו כן ,אימון מגרה מרידיאנים ומאזן את זרימת הצ'י ,גורם בעקיפין לריסון התיאבון - המדומה שגורם לך לחרוג מהמשקל התקין . מוזמן לאימון להתנסות. בברכה - גרשון קום. http://www.youtube.com/user/GershonKum#p/a/u/0/ZlZk1qsEfyE

05/03/2010 | 12:53 | מאת: יגאל

למנהל הפורום אני מודה לך על ההתיחסות שלך מה שאתה אומר לי זה שמומלץ להתחיל להזיז את עצמי ולהתאמן עכשיו נשאר רק באמת להזיז את עצמי וזה החלק הקשה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה